Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Kreativní od mistra řemeslníka
Ostré a dobré
Nůž na ryby a maso Gyuto (Saku Hocho)
Nůž na zeleninu Usuba (Saku Hocho)
Sada Saku Hocho v rolovacím pouzdře
Nože Saku Hocho s dřevěným pouzdrem
Malé kompaktní nože
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Nůž na zeleninu Usuba (Saku Hocho)

  zpět na kategorii  

Nože Hiromoto Saku tvoří skupinu špičkových japonských nástrojů za neodolatelnou cenu. Vynikají maximální ostrostí, jsou ideální na krájení zeleniny, rajčat a jiných měkkých plodů. Ostří tvoří trojvrstvá ocel, vnější ocel je nerezová. Rukojeť je zhotovena z ušlechtilého palisandrového dřeva. Nůž je na přání dodáván v dřevěném pouzdře, které chrání ostří i vaše ruce.



Ostré a kvalitní nože (Economy)
Nože Saku Hocho, Hocho to Kisaya a malé japonské nože se vyznačují ostrostí, dobrou kvalitou a příznivou cenou. Nabídka zahrnuje také sady nožů za zvýhodněnou cenu.


 


 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.