Nože Hiromoto Saku tvoří skupinu špičkových japonských nástrojů za neodolatelnou cenu. Vynikají maximální ostrostí, jsou ideální na krájení zeleniny, rajčat a jiných měkkých plodů, ale i ryb a masa. Ostří tvoří trojvrstvá ocel, vnější ocel je nerezová. Rukojeť je zhotovena z ušlechtilého palisandrového dřeva. Nůž je na přání dodáván v dřevěném pouzdře, které chrání ostří i vaše ruce.
Sada obsahuje: 719221 Santoku (univerzální nůž), 719222 Gyuto (nůž na ryby a maso), 719218 Usuba (nůž na zeleninu)
Ostré a kvalitní nože (Economy) Nože Saku Hocho, Hocho to Kisaya a malé japonské nože se vyznačují ostrostí, dobrou kvalitou a příznivou cenou. Nabídka zahrnuje také sady nožů za zvýhodněnou cenu.
|
|
|
|