Tradiční nože Hocho |
Z rukou mistra kováře |
Kreativní od mistra řemeslníka |
Nože Tanganryu Hocho |
Nože Hayashi Hocho s dřevěným pouzdrem |
Nože Hayashi Hocho bez dřevěného pouzdra |
Nože Nakagoshi Hocho |
Ořezávací nůž Tadafusa Hocho Nashiji, Ajikiri |
Nože Tadafusa Hocho Kobo |
Nože Ochi Hocho |
Malé univerzální nože Mikihisa Hocho, Petty |
Speciální japonský sekáček |
Univerzální nůž s brusným kamenem a DVD |
Nože Zuika Hocho |
Nože Kamo Hocho |
Nůž Gyuto, rukojeť z březové kůry |
Nože Ryuzo Hocho |
Nože Fukaku-Ryu Hocho |
Sada nožů Ryuzo Hocho - 2 ks |
Univerzální nůž Kumagoro Hocho, Santoku |
Sada nožů Mikihisa Hocho - 2 ks |
Nože Mikihisa Hocho, Ajikiri |
Nože Tadafusa Hocho Nashiji |
Nože Tadafusa Hocho |
Nůž na zeleninu Kamausuba Hocho |
Nože na ryby Nakagoshi Hocho, Sashimi určené pro leváky |
Nůž na zeleninu Nakagoshi Hocho, Usuba určený pro leváky |
Dělící nůž Nakagoshi Hocho, Deba určený pro leváky |
Sady nožů Blazen Ryu-Wa Hocho |
Nože na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto |
Nůž na zeleninu Blazen Ryu-Wa Hocho, Usuba |
Víceúčelový nůž Blazen Ryu-Wa Hocho, Santoku |
Sady nožů Prever Hocho »rukojeť z Javoru« |
Nůž na ryby a maso Prever Hocho, Sujihiki »rukojeť z Javoru« |
Nože na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto »rukojeť z Javoru« |
Malý víceúčelový nůž Prever Hocho, Petty »rukojeť z Javoru« |
Nůž na zeleninu Prever Hocho, Usuba »rukojeť z Javoru« |
Víceúčelový nůž Prever Hocho, Santoku »rukojeť z Javoru« |
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho - 2 ks |
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Sujihiki |
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Gyuto |
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho, Usuba |
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Bunka |
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Santoku |
Nůž na zeleninu Tanganryu Hocho, Usuba, rukojeť z Ořechu |
Nože na ryby a maso Tanganryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Ořechu |
Nůž na ryby a maso Tanganryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Ořechu |
Nůž na chléb Tanganryu Hocho, rukojeť z Ořechu |
Nože Oukoku-Ryu Hocho |
Ostré a dobré |
Nože Hocho v západním stylu |
Nože pro speciální aplikace |
Profesionální celo-ocelové nože |
Lovecké a outdoorové nože |
Stavebnice nožů |
Obsidián |
Materiály na výrobu nožů |
Outdoorové a lovecké sety Morakniv® |
Břitvy a příslušenství |
Nůžky |
|
|
Nůž na zeleninu Kamausuba Hocho
|
|
zpět na kategorii
|
|
Tento nůž na zeleninu má originální design Kamausuba. Zakulacený tvar čepele odlišuje tento nůž od klasického rovného tvaru čepele nože Usuba. Tento nůž je kovaný mistrem Hideo Kitaoka a umožňuje krájení zeleniny na plátky tenké jako papír. Mistr kovář se naučil řemeslu od svého otce v mladém věku a nyní je známý svými tradičními japonskými noži. Pro řeznou vrstvu byla použita Bílá papírová ocel. Tato vysoce čistá uhlíková ocel se může velmi jemně brousit a díky tomu lze dosáhnout dosáhnout vynikající úrovně ostrosti. Unikátní vzor Suminagashi je vytvořen celkem z 9 vrstev oceli. Osmiboká rukojeť je vyrobena z dřeva magnólie a je opatřena dutinkou z buvolího rohu. Má také tradiční Machi - drážku mezi čepelí a dutinkou rukojeti. Tento tradiční design (drážka) pochází z japonských mečů, kde byla v tomto místě instalována záštita. Čepel nese ručně rytý podpis mistra kováře. Nůž není odolný proti korozi, tvrdost čepele je 61 HRC a má jednostranně zkosené ostří určené pro praváky.
|
|
|
|
Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.
|
|