Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Literatura v češtině
Cizojazyčná odborná literatura
Nauka o dřevě
Sochařství a řezbářsví
Obrábění dřeva a výroba nábytku
Tesařství a architektura
Soustružení dřeva
Povrchová úprava a intarzování
Výroba luků a lukostřelba
Stavba lodí
Nářadí
Nože a nožířství
Broušení a leštění
Messer schärfen wie die Profis
Alles was scharf macht
Schärfen - Grundlagen, Techniken, Ausrüstung
Japanmesser schärfen
Tormek® Handbuch "Nassschleifen und Abziehen von Schneidwerkzeugen" (HB 10)
Holzwerkzeuge schärfen
Japanese Knife Sharpening
Kůže a šperky
Kovářství a ocele
Tradiční výrobní techniky a design
Výroba dřevěných hraček
Kuchyně
Zahrada, příroda a cestování
Hudební nástroje, historie a výroba
DVD
 

Japanese Knife Sharpening

  zpět na kategorii  
Alles was Sie schon immer über das Schärfen von japanischen Messern wissen wollten: Der Experte Dr. Rudolf Dick erklärt Schritt für Schritt in einer reich bebilderten Anleitung eine exakte Schärftechnik für die Praxis. Dieses Buch hilft Ihnen außerdem bei der Auswahl der richtigen Schärfsteine und erläutert die Besonderheiten japanischer Messer. Wichtige Praxis-Tipps zur Pflege und fachgerechten Anwendung runden dieses umfangreiche Werk ab. 127 stran, mnoho barevných obrázků a ilustrací, spirálová vazba, 150 x 230 mm, anglicky

 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
713695 Japanese Knife Sharpening
NOVINKA
797 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.