Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Nožová ocel
Čepele a polotovary čepelí
Čepele a polotovary čepelí pro japonské kuchyňské nože
Polotovar čepele Ajikiri, 3 vrstvy
Čepele pro japonské kuchyňské nože, trojvrstvé.
Polotovary čepelí s černým kovaným povrchem pro japonské kuchyňské nože
Kompaktní čepele pro kuchyňské nože
Damaškové čepele, 15 vrstev
Polotovary čepelí Tadafusa Nashiji
Raffir Čepele kuchařských nožů, damašek, 110 vrstev
Čepele a polotovary čepelí pro západní nože
Čepele pro japonské lovecké a outdoorové nože
Střenky a ostatní materiály
Bezpečná přeprava nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Damaškové čepele, 15 vrstev

  zpět na kategorii  

Damaškové čepele z 15 vrstev oceli. Prostřední vrstva je z Bílé papírové oceli. Čepele nejsou nerezové a ostří má dvojité zkosení. Tvrdost 61 HRC.

 

Čepele pro japonské kuchyňské nože
Čepele sou vyrobené z vícevrstvé oceli s jádrem ( prostřední vrsvou/ostří) z bílé nebo modré papírové oceli. Ostří je kalené. Stopka je měkká žíhaná. Čepele nejsou odolné proti korozi. Dodáváno s návodem k použití.
 
Polotovar čepele = čepel musí být vyleštěná a nabroušená
Čistá čepel = čepele je nabroušená, vyleštěná a připravená k použití

 

 



Čepele a polotovary čepelí pro japonské kuchyňské nože

Tato kategorie obsahuje jak Polotovary čepelí - které nejsou nabroušené a vyleštěné tak i Čisté čepele - které jsou již nabroušené, vyleštěné a připravené k okamžitému použití. Dále také obsahuje jednotlivé typy čepelí jako je např. Santoku - univerzální kuchyňský nůž, Gyuto - nůž na ryby a maso, Usuba - nůž na zeleninu, Sujihiki - nůž na ryby a maso.



 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
719555 Damašková čepel, 15 vrstev, polotovar čepele, Santoku
univerzální kuchyňský nůž - délka čepele 165 mm, tloušťka čepele 1,5 mm, celková délka 240 mm
NOVINKA
2905 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719557 Damašková čepel, 15 vrstev, čistá čepel, Santoku
univerzální kuchyňský nůž - délka čepele 165 mm, tloušťka čepele 1,5 mm, celková délka 240 mm
NOVINKA
3332 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719592 Damašková čepel, 15 vrstev, polotovar čepele, Gyuto
nůž na ryby a maso - délka čepele 135 mm, tloušťka čepele 1,5 mm, celková délka 200 mm
NOVINKA
2434 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719594 Damašková čepel, 15 vrstev, čistá čepel, Gyuto
nůž na ryby a maso - délka čepele 135 mm, tloušťka čepele 1,5 mm, celková délka 200 mm
NOVINKA
2798 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719593 Damašková čepel, 15 vrstev, polotovar čepele, Gyuto
nůž na ryby a maso - délka čepele 180 mm, tloušťka čepele 1,5 mm, celková délka 270 mm
NOVINKA
3878 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719595 Damašková čepel, 15 vrstev, čistá čepel, Gyuto
nůž na ryby a maso - délka čepele 180 mm, tloušťka čepele 1,5 mm, celková délka 270 mm
NOVINKA
3535 Kč Skladem  
719556 Damašková čepel, 15 vrstev, polotovar čepele, Usuba
nůž na zeleninu - délka čepele 165 mm, tloušťka čepele 1,5 mm, celková délka 240 mm
NOVINKA
2905 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719558 Damašková čepel, 15 vrstev, čistá čepel, Usuba
nůž na zeleninu - délka čepele 165 mm, tloušťka čepele 1,5 mm, celková délka 240 mm
NOVINKA
3319 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.