0 produktů v ceně 0 Kč
Úvod
>
Odborná literatura
>
Cizojazyčná odborná literatura
>
Broušení a leštění
Nejste přihlášen:
Přihlásit
|
Registrace
Literatura v češtině
Cizojazyčná odborná literatura
Nauka o dřevě
Sochařství a řezbářsví
Obrábění dřeva a výroba nábytku
Tesařství a architektura
Soustružení dřeva
Povrchová úprava a intarzování
Výroba luků a lukostřelba
Stavba lodí
Nářadí
Nože a nožířství
Broušení a leštění
Messer schärfen wie die Profis
Alles was scharf macht
Schärfen - Grundlagen, Techniken, Ausrüstung
Japanmesser schärfen
Tormek® Handbuch "Nassschleifen und Abziehen von Schneidwerkzeugen" (HB 10)
Holzwerkzeuge schärfen
Japanese Knife Sharpening
Kůže a šperky
Kovářství a ocele
Tradiční výrobní techniky a design
Výroba dřevěných hraček
Kuchyně
Zahrada, příroda a cestování
Hudební nástroje, historie a výroba
DVD
Japanese Knife Sharpening
zpět na kategorii
Alles was Sie schon immer über das Schärfen von japanischen Messern wissen wollten: Der Experte Dr. Rudolf Dick erklärt Schritt für Schritt in einer reich bebilderten Anleitung eine exakte Schärftechnik für die Praxis. Dieses Buch hilft Ihnen außerdem bei der Auswahl der richtigen Schärfsteine und erläutert die Besonderheiten japanischer Messer. Wichtige Praxis-Tipps zur Pflege und fachgerechten Anwendung runden dieses umfangreiche Werk ab. 127 stran, mnoho barevných obrázků a ilustrací, spirálová vazba, 150 x 230 mm, anglicky
Kód zboží
Název zboží
Cena
Stav
Počet kusů
713695
Japanese Knife Sharpening
NOVINKA
797 Kč
Objednávka
(3 – 4 týdny)
Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.
Úvod
|
Dodací podmínky
|
Všeobecné obchodní podmínky
|
Ochrana osobních údajů
|
Nabídka
|
O produktech DICTUM
|
O nás
|
Náhradní plnění
|
Odkazy
|
Kontakty
|
46616612 přístupů
|
©2007
Woodgrain, s.r.o.