0 produktů v ceně 0 Kč
Úvod
>
Nože
>
Tradiční nože Hocho
>
Z rukou mistra kováře
Nejste přihlášen:
Přihlásit
|
Registrace
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Nůž na ryby Shigeki Hocho »Classic«, Sashimi
Dělicí nůž Shigeki Hocho »Classic«, Deba
Nůž na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
Nože Hocho Deluxe
Nože Shigefusa Hocho Kitaeji
Nože Shigefusa Hocho Kasumi
Nože na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
Nůž na zeleninu Shigeki Hocho »Classic«, Usuba
Nože Shigeki Aogami Hocho
Nože Kurosaki Hocho
Sada nožů Kurosaki Hocho - 2 ks
Nože Anryu Hocho
Sada nožů Anryu Hocho - 2 ks
Univerzální nože Shiro Kamo Hocho, Santoku
Sada nožů Kanehiro Hocho - 2 ks
Univerzální nůž Kanehiro Hocho, Santoku
Nože na ryby a maso Kanehiro Hocho, Gyuto
Nože na ryby Okada Hocho
Nůž na zeleninu Kanehiro Hocho, Usuba
Nůž na ryby a maso Kanehiro Hocho, Sujihiki
Nůž na zeleninu Shiro Kamo Hocho, Usuba
Sada nožů Shigeki Hocho »Classic« - 2 ks
Víceůčelový nůž Shiro Kamo Hocho, Bunka
Sada nožů Shiro Kamo Hocho - 2 ks
Malý univerzální nůž Shiro Kamo Hocho, Petty
Nože na ryby a maso Shiro Kamo Hocho, Gyuto
Nože na ryby a maso Yamamoto Hocho SLD, Gyuto
Sady nožů Yamamoto Hocho SLD
Malý víceúčelový nůž Saku Hocho s dřevěným pouzdrem, Petty
Nůž na ryby a maso Yamamoto Hocho SLD, Sujihiki
Nůž na zeleninu Yamamoto Hocho SLD, Usuba
Malý víceúčelový nůž Yamamoto Hocho SLD, Petty
Víceúčelový nůž Yamamoto Hocho, Santoku
Nůž na zeleninu Yamamoto Hocho, Usuba
Malý víceúčelový nůž Yamamoto Hocho, Petty
Nože na ryby a maso Yamamoto Hocho, Gyuto
Nůž na ryby a maso Yamamoto Hocho, Sujihiki
Víceúčelový nůž Yamamoto Hocho SLD, Santoku
Sada nožů Yamamoto Hocho - 2 ks
Nože na ryby a maso Kuro Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Fukaku-Ryu Hocho, Usuba, rukojeť z Javoru
Nože na ryby a maso Fukaku-Ryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Javoru
Nůž na ryby a maso Fukaku-Ryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Javoru
Sady nožů Fukaku-Ryu Hocho, rukojeť z Javoru
Víceúčelový nůž Fukaku-Ryu Hocho, Santoku, rukojeť z Javoru
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho SG-2, Sujihiki
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho SG-2, 2dílná sada
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho SG-2, Gyuto
Malý víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Petty
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho SG-2, Usuba
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Bunka
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Santoku
Nože na ryby Hideo Kitaoka Hocho, Yanagiba
Malý víceúčelový nůž Hideo Kitaoka Hocho, Kasaiki
Víceúčelový nůž Hideo Kitaoka Hocho, Funayuki
Ořezávácí nůž Hideo Kitaoka Hocho, Ajikiri
Sada nožů Shigeki Hocho, rukojeť z Ebenu
Nože na ryby a maso Shigeki Hocho, Gyuto, rukojeť z Ebenu
Nůž na zeleninu Shigeki Hocho, Usuba, rukojeť z Ebenu
Víceúčelový nůž Shigeki Hocho, Ebony, Santoku, rukojeť z Ebenu
Sady nožů Bontenunryu Hocho, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože na ryby a maso Bontenunryu Hocho, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože na ryby a maso Bontenunryu Hocho, Gyuto, rukojeť ze dřeva Wenge
Nůž na zeleninu Bontenunryu Hocho, Usuba, rukojeť ze dřeva Wenge
Víceúčelový nůž Bontenunryu Hocho, Santoku, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože Sojusaku Hocho
Nože Bontenunryu Hocho »Kai«
Kreativní od mistra řemeslníka
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
Nůž na zeleninu Kanehiro Hocho, Usuba
zpět na kategorii
Tento nádherný japonský kuchyňský nůž je vyrobený od mistra kováře Hiroshi Kato, který již více než 50 let ručně vytváří krásné řezné nástroje. Jemné stopy kladiva zdobí horní část třívrstvé čepele a dodávají noži jeho rustikální kouzlo. Řezná vrstva je vyrobená z tvrdé
Modré Papírové Oceli
. Tato vysoce čistá
uhlíková ocel
zaručuje čepeli výjimečnou ostrost a trvanlivost. Pro vnější vrstvy se používá ocel odolná proti korozi, která usnadňuje údržbu nože. Osmiboká rukojeť z amerického třešňového dřeva je doplněna černou dutinkou z laminovaného dřeva. Čepel je ručně podepsána mistrem kovářem pomocí gravírovacího pera. Oboustranně zkosené ostří. Tvrdost 62 HRC.
Vesnice nože Takefu
Takefu Knife Village je družstvo specialistů na kování čepelí. Udržuje tradici zpracování kovů téměř 700 let. Malá skupina mimořádně zručných mistrů kovářů vytváří ve svých kovárnách v malé vesnici v provincii Fukui omezenou sérii vynikajících nožů. Ručně vyrábějí své výrobky a vytvářejí jedinečné japonské kuchyňské nože vyrobené pouze z nejlepších materiálů.
Japanische Meisterschmiede bei DICTUM - Impressionen Schärfevent in München - YouTube
Z rukou mistra kováře
Mistr kovář provádí všechny důležité úkony pro vytvoření velmi speciálních uměleckých děl. To dělá z každého nože jedinečný, speciální a cenný kousek. Mistr kovář garantuje kvalitu svým jménem na každém noži.
Kód zboží
Název zboží
Cena
Stav
Počet kusů
719931
Nůž na zeleninu Kanehiro Hocho, Usuba
tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 305 mm, délka čepele 165 mm, hmotnost 150 g
NOVINKA
5645 Kč
Objednávka
(3 – 4 týdny)
Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.
Úvod
|
Dodací podmínky
|
Všeobecné obchodní podmínky
|
Ochrana osobních údajů
|
Nabídka
|
O produktech DICTUM
|
O nás
|
Náhradní plnění
|
Odkazy
|
Kontakty
|
46614726 přístupů
|
©2007
Woodgrain, s.r.o.