Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Kreativní od mistra řemeslníka
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Tradiční nože Hocho

Po staletí jsou v malých japonských dílnách podle tradičních postupů vyráběny špičkové kuchyňské nože. Jejich výrobu charakterizuje velký podíl ruční práce, často jeden nůž vzniká od začátku do konce v rukou jednoho mistra. Nože této klasické formy se nazývají "Wabocho". Vynikají použitou nejlepší ocelí, výběrovými materiály pro rukojeti, vysokou kvalitou zpracování a nadčasovým designem. V neposlední řadě vynikají skvělým ostřím a řezným výkonem. Pro všechna ostří je použita vrstvená ocel s jedním nebo více velmi tvrdými jádry, které tvoří základ ostří. Materiál je velmi podobný ocelím, které se používaly pro výrobu samurajských mečů. I pro výrobu rukojetí jsou používány tradiční materiály a postupy. Výběr nožů nabízených společností Dick pochází z nejlepších japonských manufaktur, každý kus byl podroben velmi přísnému testování a kontrole. Tím je zaručena špičková kvalita všech nožů.


NOVINKA


Z rukou mistra kováře


NOVINKA


Kreativní od mistra řemeslníka


NOVINKA


Ostré a dobré